Туристичка организација општине Шид

Ви сте овде: Насловна

Арена Обреж-ресторан са базеном и рајским осећајем

Датум објављивања
Погодака: 818

Туристичка организација општине Пећинци омогућила је ову награду за наше учеснике фото конкурса „Шидска општина из вашег угла“ у ресторану са базенима "Арена" у Обрежу.

obrež

Опширније: Арена Обреж-ресторан са базеном и рајским осећајем

Хотел Борковац-живописно окружење са прелепим језером

Датум објављивања
Погодака: 584

Туристичка организација Рума омогућила је ову награду за наш фото конкур „Шидска општина из вашег угла „ у хотелу Борковац

 борковац

Опширније: Хотел Борковац-живописно окружење са прелепим језером

Војна установа Моровић

Датум објављивања
Погодака: 2331

Адреса: Босутска бб, Моровић

Тел: +381 22 736 - 026,

Факс: +381 22 736 - 123

Web: www.vumorovic.rs

Војна установа Моровић налази се на крајњем југозападу Војводине, око 110 км од Београда (аутопутем) према граници са Хрватском. Уколико од границе са Р.Хрватском кренете у правцу Београда, након првог километра скренете десно и возите још један километар наћи ћете се у угоститељско-туристичком објекту ВУ Моровић.

Комплекс Моровић газдује са 2.850 хектара шумског комплекса. Ту је и рибњак Брек, природни резерват површине 142 хектара богат шараном, штуком, амуром, тостолобиком и другим слатководним рибама. У срцу посавских шума налази се атрактивно ловиште са изузетним примерцима високе дивљачи као што су: европски јелен, срна, јелен лопатар и дивља свиња. 

Угоститељско туристички објекат ВУ Моровић чине вила Срна са осам лежаја и Кошута са 26 лежаја као и пет луксузних бунгалова са по четири лежаја.

Да би употпунила слику идеалног места за одмор и рекреацију ВУ Моровић поседује и одржаване зелене површине, спортски терен и кружне стазе које су погодне за разне видове рекреације. Живописна околина, непрегледне шуме и рибњак пружају задовољство у шетњи, лову, риболову и вожњи фијакером. За своје посетиоце ВУ Моровић организује излете и обилазак културно-историјских и верских објеката у окружењу. 

Ви сте овде: Насловна