Туристичка организација општине Шид

Нема слика

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Новости Дани Војводине у Темишвару

Дани Војводине у Темишвару

У четвртак, 14.07.2016. године у Темишвару је одржана манифестација "Дани Војводине у Темишвару" на којој су туристичке организације са територије Војводине представиле румунском тржишту своје туристичке производе, стављајући акценат на манифестације које се одржавају током летњег и јесењег периода. 

1

Туристичка организација Шид је представила манифестације, природне лепоте и културно-историјско благо наше општине како индивидуалним посетиоцима штанда тако и колегама из румунских туристичких агенција које већ имају организоване излете по Србији. 

3

Манифестацији су присуствовали генерални конзул Републике Србије у Румунији, господин Лазар Манојловић, Потпредседник Покрајинске владе и Покрајински секретар за привреду и туризам, господин Иван Ђоковић, председник Савеза Срба у Румунији, господин Огњан Крстић и директорка Туристичке организације Војводине, госпођа Наташа Павловић док је испред локалне самоуправе Шид манифестацији присуствовао председник Скупштине општине Шид, господин Велимир Ранисављевић. 

4