Туристичка организација општине Шид

Нема слика

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Новости Међународни сајам туризма у Братислави

Међународни сајам туризма у Братислави

26. јануара отворен је Међународни сајам туризма у Братислави "ITF Slovakiatour", који ће трајати до 29. јануара. Током четири дана, колико траје сајам, очекује се преко 100.000 посетилаца и преко 500 излагача. Туристичка организација Шид наступа у оквиру штанда Туристичке организације Војводине, заједно са колегама из Новог Бечеја, Старе Пазове, Бачке Паланке, Ковачице, Бача и "Aqua Park" из Бачког Петровца. На истом штанду предсављају се и Туристичка организација Београда, Туристичка организација Ниш и Туристичка организација Србије.

sajam bratislava

 У циљу што бољег представљања словачком тржишту наше општине, са акцентом на природне лепоте,  изузетно погодне за активни одмор, гастрономије, манифестација и културног блага, штампали смо брошуру на словачком језику.

Штанд Туристичке организације Шид посетили су словачки званичници и делегација Покрајинског секретеријата за привреду и туризам, на челу са потпредседником Покрајинске владе и покрајинским секретаром, Иваном Ђоковићем. 

sajam bratislava 2

Наши представници су присуствовали свечаном пријему у Амбасади Републике Србије у Братислави, где се присутнима обратио потпредседник Иван Ђоковић, директорка Туристичке организације Војводине Наташа Павловић, Магдалена Ђошевић из Туристичке организације Београда и Александра Долапчев из Туристичке организације Србије. Домаћин пријема био је Његова eкселенција амбасадор Републике Србије у Братислави, Шани Дермаку.

sajam bratislava 1 

Почетак Туристичка организација Шид Новости Међународни сајам туризма у Братислави