Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Пројекат "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова"

Туристичка организација Шид учествује у пројекту "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова" која подразумева низ едукација везаних за развој туризма у Војводини. Пројекат се одржава у периоду од маја до децембра 2017. године. 

projekat 1

 До сада, радионице су се одржале у Сремским Карловцима, Шиду, Врднику, Сремској Митровици, Беочину и Засавици, а теме радионица биле су: Мапирање ресурса; Развој туристичког производа; Канали продаје; Улога социјалних мрежа и напредни интернет маркетинг; Извори финансирања пројеката у туризму и Комуникација, брендирање и ПР.

projekat 2

Пројекат реализује Центар за истраживање и студије туризма из Новог Сада уз подршку Покрајинске владе, Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Немачке агенције за техничку сарадњу "GIZ", Туристичке организације Србије и Војводине, Економског факултета у Београду и Удружења хотелијера и ресторатера "HORES".

projekat 3

Сврха пројекта је да се створе услови за подизање конкурентности туристичке дестинације Војводине на начин да се за велики број актера који су запослени у јавном сектору (локалним туристичким организацјама, управама за привреду и туризам), приватном сектору (хотелијери, понуђачи смештаја, произвођачи сувенира, органске хране итд.) и организацијама цивилног друштва које се баве промовисањем догађаја и манифестација у домену туризма, омогући приступ знању, вештинама и иновацијама у области туризма. Резултат едукација и обука биће предлог нових туристичких производа и услуга за територију Војводине као и предлози итинерера. 

projekat 4

projekat 5

Отварању прве радионице присуствовали су председник Покрајинске владе Игор Мировић, помоћник министра за туризам Рената Пинџо и директор канцеларије "GIZ" за Србију Gerhard Sippel, док су радионице држали бројни реномирани професори и предавачи. 

projekat 6

projekat 7

банер