Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Завршна радионица "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова"

У периоду од маја до јула месеца одржавале су се радионице у оквиру пројекта "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова" за подручје Срема. У уторак, 12. септембра, одржана је завршна радионица у Винској кући Винарије Ердевик у Ердевику.

zavrsna radionica2

 Пројекат реализује Центар за истраживање и студије туризма из Новог Сада уз подршку Покрајинске владе, Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Немачке агенције за техничку сарадњу (GIZ), Туристичке организације Србије и Војводине, Економског факултета у Београду и Удружења хотелијера и ресторатера Србије (HORES). 

zavrsna radionica5

Завршној радионици присуствовали су помоћник покрајинског секретара за привреду и туризам, Сергеј Тамаш, др Бојан Зечевић, редован професор Економског факултета у Београду. У име председника општине Шид, Вуковић Предрага, присутнима се обратио председник Скупштине општине Шид, Велимир Ранисављевић. 

zavrsna radinocia3

Циљ радионица, које су се одржале од маја до јула месеца, је креирање новог туристичког производа који ће бити могуће пласитати потенцијалним туристима. 

zavrsna radionica

Туристичка организација Шид представила је нови туристички производ под називом "Шид - истражи и упознај".zavrsna radionica1

банер