Туристичка организација општине Шид

Нема слика

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Новости Дани Војводине у Бања Луци

Дани Војводине у Бања Луци

Манифестација "Дани Војводине" одржана је 2. и 3. новембра у Бања Луци, у организацији Туристичке организације Војводине уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Владе Републике Србије и Покрајинске владе АП Војводине. Туристичка организација Шид, заједно са шеснаест градских и општинских организација из целе Војводине, учествовала је у овој манифестацији и грађанима Бања Луке представила своју туристичку понуду. 

dani vojvodine banjaluka

 Први дан одржан је Пословни форум у организацији Привредне коморе Републике Српске и Привредне коморе Војводине, после кога су одржани "B2B" састанци на тему повезивања и успостављања пословне сарадње између субјеката са територије Републике Српске и АП Војводине. 

dani vojvodine banjaluka1

У вечерњим часовима одржано је "Војвођанксо вече" у сали Пиано бара у хотелу Босна. Уз музику тамбураша и богату трпезу јела специфичних за Војводину представљена је понуда туристичких и културних особености војвођанске равнице. У програму су учествовали тамбурашки оркестар "Од Баха до севдаха" и Културно уметничко друштво "Светозар Марковић" из Новог Сада.

dani vojvodine banjaluka2

Другог дана манифестације Бањалучани су, на Тргу Крајине, имали прилику упознати се са туристичком, угоститељском, винском, гастрономсоком и културном понудом Војводине. Организована је и наградна игра, где су на завршетку манифестације, подељени бројни поклон ваучери на јавном извлачењу. Уприличен је и културно-уметнички програм. 

dani vojvodine banjaluka3

dani vojvodine banajluka4