Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

baner-turizam opstina

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Најаве Едукативна радионица "Израда и управљање пројектима Европске Уније"

Едукативна радионица "Израда и управљање пројектима Европске Уније"

Туристичка организација Шид Вас позива на едукативну радионицу "Израда и управљање пројектима Европске Уније". Едукативна радионица је део пројекта који је покренула Туристичка организација Војводине, а као извршилац ангажована је компанија Футуризам доо из Новог Сада. 

Едукација ће се одржати 30.11.2017. године у сали Народне библиотеке "Симеон Пишчевић" у Шиду, Петра Кочића 1, са почетком у 10 часова.

zastava srbija evropska unija eu 660x330

 Циљ едукације је пружање свих релевантних информација полазницима о бесповратним средствима и начину функционисања ЕУ фондова, едукација полазника за самосталну израду пројектне документације за ЕУ фондове, као и планирање и припрему буџета на ЕУ пројектима. 

Едукација је усмерена ка локалним Туристичким организацијама, Удружењима грађана која имају жељу да аплицирају на ЕУ фондове, Локалној самоуправи за реализацију различитих пројектних активности које се комплементарне са позивима из ЕУ фондова, као и другим заинтересованим лицима. 

Позивамо заинтересоване да се пријаве на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон: 022 710 610.

План и програм 

Учешће је бесплатно!

 

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Најаве Едукативна радионица "Израда и управљање пројектима Европске Уније"