Туристичка организација општине Шид

Чланци

5. шидски новогодишњи маратон

5. шидски новогодишњи маратон одржаће се 14. јануара 2018. године у организацији ПСД Железничар Нови Сад - подружница Шид, под покровитељством Општине Шид, Туристичке организације Шид, Галерије слика "Сава Шумановић", Месних заједница Адашевци, Беркасово и Моливин и других спонзора. 

5 sidski maraton

 Као и предходне четири године, страт и циљ маратона су испред Спортског центар Шид. Пријаве су на лицу места од 7:45 часова, страт трке заказан је за 9 часова док на циљ треба стићи до 19 часова. 

Овогодишњи маратон обухвата три стазе: основна стаза дужине 16,8 км, средња стаза дужине 26 км и велика стаза дужине 42,5 км. У оквиру маратона одржава се прво коло Војвођанске трекинг лиге. 

5 sidski maraton1

Маратон је спортско рекреативна манифестација намењена планинарским друштвима, професионалцима, рекреативцима и свим љубитељима шетње кроз природу. Манифестација из године у годину привлачи све већи број учесника како из Србије тако и из иностранства.  Ово је прилика да кроз рекреацију и дружење упознате природне лепоте које нам је пружила Фрушка гора. 

За све додатне информације обратите се: 

ПСД Железничар - подружница Шид: Слободан Лалић - телефон: +381 63 587 461 или путем електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.   

За информације у вези смештаја можете контактирати Туристичку организацију Шид на број телефона: +381 22 710 610, +381 22 710 088 или путем електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

банер