Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

baner-turizam opstina

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Новости Завршена "23. Сремска винијада"

Завршена "23. Сремска винијада"

Уз пригодну вечеру и звуке тамбураша завршена је 23. Сремска винијада.

винарија 18.3

Завршно вече отворио је председник СО Шид, Велимир Ранисављевић. Укупно је било 72 узорка, 34 у категорiји белих вина, 27 у категoрији црних вина и 11 у категорији розе вина. Kомисију за оцену вина чинили су: Проф.др Слободан Јовић, дипл.инж Слободан Шапоња и др. Александар Петровић.

винарија 18

У категорији белих вина прва три места освојили су: Винарија Пајић из Брчког освојила је прво место са 18,36 бодова, друго место Прокопец Анђелко  из Бапске са 18,20 бодова и треће место освојио је Јовић Никола из Футога са 18,15 бодова. У категорији црних вина прва три места освојили су: Ђурић Перо из Бјељине освојио је прво место са 17,70 бодова, друго место Марко Жеравица из Шида са освојених 17,66 бодова, треће место ОПГ Славица Чолић из Товарника са 17,33 освојених бодова.

винарија 18.5

У категорији розе вина прва три места освојили су: Винарија Пајић из Брчког освојила је прво место са 17,26 бодова, друго место Прокопец Анђелко из Бапске са освојених 17,07 бодова и треће место Хотко Антонија из Жупање са освојених 16,86 бодова.

 

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Новости Завршена "23. Сремска винијада"