Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Завршен 40. Међународни сајам туризма у Београду

У недељу 25. фебруара завршен је 40. Међународни сајам туризма у Београду који је трајао 4 дана. Овогодишња земља партнер била је Грчка.

сајам 4

Туристичка организација општине Шид се ове године представила у оквиру заједничког простора сремских туристичких организација у хали број 4. Срем је пратио тематику овогодишњег сајма, те је посетиоцима кроз брошуре, представио предлоге за летњи одмор у Срему под слоганом "Диван је кићени Срем". Сви посетиоци штанда су могли да учествују и у наградној игри и постану добитници врло интересантних награда које су обезбедили туристички субјекти са подручја Срема.

сајам 3

Другога дана сајма на штанду ТО Војводине, одржана је промоција двојезичког магазина "Hello" travel Vojvodina , у коме је на најбољи начин приказано  шта Војводина има да понуди као једна туристичка дестинација. Као једна од наведених дестинација наводи се и наша општина Шид.

сајам

Видљивији и препознатљивији презентовали смо нашу општину и њене културне и природне лепоте на најбољи могући начин, како индивидуалним посетиоцима нашег штанда тако и организаторима путовања. Велику пажњу посетилаца привукла је и Војна установа Моровић, која се први пут представила на сајму туризма у Београду у оквиру нашега штанда.

сајам 6

Захваљујемо се музеју наивне уметности "Илијанум", Галерији слика Сава Шумановић, ресторану "Dallas" из Беркасова и Војној установи Моровић на наградама које су обезбедиле за учеснике наградне игре која је трајала сва четири дана сајма.

 

банер