Туристичка организација општине Шид

Нема слика

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Најаве 19. Сремска куленијада

19. Сремска куленијада

Традиционално и ове године, прве суботе у јуну одржава се манифестација "Сремска куленијада" у прелепом столетном парку у Ердевику, у организацији Сремске привредне коморе, Општине Шид, Месне заједнице Ердевик, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 19. по реду "Сремска куленијада" одржаће се 02.јуна 2018. године са почетком у 9 часова, под мотом "У загрљају кулена и вина"

kulenijada

 Основна идја је промоција највреднијег и најатрактивнијег производа од свињског меса - кулена. Одржава се такмичење у традиционалној производњи кулена у природном и вештачком омотачу, са богатом понудом белих и црвених вина, целодневним културно-уметничким програмом и разним такмичењима за посетиоце. 

Flajer 2 strana.R3

Посетиоци ће током читавог дана моћи да уживају и у богатом културно-уметничком програму, који ће бити завршен концертом изненађења с почетком у 21 час.
 
Претходне године, на Сремској куленијади учествовало је више од 150 излагача: произвођача кулена, вина, ракије, меда, итд, а манифестацију је посетило више од 7.000 људи из земље и региона.
1 kulenijada17