Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

baner-turizam opstina

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Најаве Туристичка организација Шид на "Данима Војводине" у Београду

Туристичка организација Шид на "Данима Војводине" у Београду

Туристичка организација Шид учествоваће на манифестацији "Дани Војводине" која се одржава на Савској променади, између старог Савског моста и зграда  BW Residences 23. и 24. јуна од 16.00 до 24.00.

DSCN9787

Манифестација представља посебну програмску целину у оквиру привредно- туристичке манифестације „Сербика“ која се одржава на Сава променади у Београду и којој је Туристичка организација Војводине, регионални партнер. На манифестацији ће бити представљене најбоље дестинације, ресторани и произвођачи хране и пића из целе Србије, са циљем да се на једном месту на занимљив и едукативан начин, домаћим и страним гостима презентује гастрономска култура и туристичка понуда наше земље. Манифестација је продајно- изложбеног карактера.

DSCN9772

Фестивал Сербика карактерише специјална сценографија постављена на начин који осликава Србију по гастрономским специфичностима њених региона.
 
У оквиру манифестације, представиће се произвођачи традиционалних специјалитета и деликатеса, ресторани, винске туре, крафт пивари, а одржаваће се гастрономске и едукативне радионице са различитим темама прилагођене свим узрастима.
 
Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Најаве Туристичка организација Шид на "Данима Војводине" у Београду