Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

baner-turizam opstina

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Новости Завршен Златни котлић Војводине

Завршен Златни котлић Војводине

У петак, 20. септембра, у ресторану "Dallas G&Z" у Беркасову, одржана је традиционална манифестација "Златни котлић Војводине". Организатор манифестације је Туристичка организација Шид, под покровитељством Туристичке организације Војводине. У такмичарском делу учествовало је 24 екипе, које су се такмичиле у две категорије: рибља чорба и рибљи паприкаш. Жири у саставу: Жељко Вукајловић, председник жирија, Никола Ђукић и Борко Павловић, оцењивао је чорбу и паприкаш коју су такмичари спремили. Манифестацију је отворио председник Скупштине општине Шид, Бранисалв Мауковић.

zlatni kotlic13

Прво место у припремању рибље чорбе однео је Радомир Хркаловић из Кикинде, друга је била екипа Милета Зељковића из Ветерника, док је треће место однео Тител и екипа Миливоја Миливојевића. 

У такмичењу у припремању рибље прво место однела је екипа Анте Мараса из Бечеја, друго екипа Саше Чубрило из Оџака, док је треће место зазела екипа Душана Лукина из Кикинде. 

zlatni kotlic44

Пехаре и дипломе је учесницима доделио Драган Глигоријевић, председник Међународног центра за развој туризма и угоститељства SACEN INTERNATIONAL.

proglasenje pobednika2

По завршетку такмичарског дела манифестације, такмичари и посетиоци су могли да уживају у звуцима тамбуре и трубе и колачима које су умесиле жене из удружења "Извор" из Беркасова. 

UZ Izvor Berkasovo1

zlatni kotlic47

proglasenje pobednika3

Следеће године домаћин ове манифестације биће општина Кикинда.

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Новости Завршен Златни котлић Војводине