Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Дочек 2018.

Да ли сте одлучили како ћете провести новогодишње вече?

Ако нисте, Туристичка организација Шид предлаже следеће:

docek 2018

Шести Новогодишњи вашар

Удржење жена "Шидијанке" и ове године организује Новогодишњи вашар на Тргу Културе у Шиду. Шести по реду Новогодишњи вашар биће одржан у суботу 23. децембра 2017. године у периоду од 10 до 14 часова.

novogodisnji vasar2017

Радионица "Израда и управљање пројектима Европске уније"

Едукативна радионица "Израда и управљање пројектима Европске уније" одржана је 30.11. у сали Народне библиотеке "Симеон Пишчевић" у Шиду. Радионице су део пројекта који је је покренула Туристичка организација Војводине, а као извршилац ангажована је компанија Футуризам доо из Новог Сада. 

EU radionica1

Едукативна радионица "Израда и управљање пројектима Европске Уније"

Туристичка организација Шид Вас позива на едукативну радионицу "Израда и управљање пројектима Европске Уније". Едукативна радионица је део пројекта који је покренула Туристичка организација Војводине, а као извршилац ангажована је компанија Футуризам доо из Новог Сада. 

Едукација ће се одржати 30.11.2017. године у сали Народне библиотеке "Симеон Пишчевић" у Шиду, Петра Кочића 1, са почетком у 10 часова.

zastava srbija evropska unija eu 660x330

Туристичка организација Шид присуствовала Конференцији о одрживом туризму, предузетништву и локалном економском развоју

У периоду од 10. до 11. новембра, у згади Ректората Универзитета у Новом Саду одржана је Регионална конференција о одрживом туризму, предузетништву и локалном економском развоју, у организацији Центра за истраживање и студије туризма а под покровитељством Покрајинског секретаријата за привреду и туризам, у сарадњи са Градом Новим Садом, Министарством трговине, туризма и телекомуникација, Немачком агенцијом за међународну сарадњу (ГИЗ), и другим партнерима из академског, јавног и прватног сектора.

reg konfNS

Завршени "38. Вишњићеви дани"

Манифестација "38. Вишњићеви дани" одржана је у периоду од 2. до 6. новембра, ове године у знаку великог јубилеја, 250 година од рођења народног песника и гуслара Филипа Вишњића. 

visnjic2017

Дани Војводине у Бања Луци

Манифестација "Дани Војводине" одржана је 2. и 3. новембра у Бања Луци, у организацији Туристичке организације Војводине уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Владе Републике Србије и Покрајинске владе АП Војводине. Туристичка организација Шид, заједно са шеснаест градских и општинских организација из целе Војводине, учествовала је у овој манифестацији и грађанима Бања Луке представила своју туристичку понуду. 

dani vojvodine banjaluka

38. Вишњићеви дани

Манифестација "Вишњићеви дани" ове године обележава јубилеј 250 година од рођења народног песника и гуслара Филипа Вишњића. Манифестација ће трајати од 2. до 6. новембра, ове године са изузетно богатим програмом. 

38 visnjicevi dani

Завршен 50. Сајам туризма у Новом Саду

50. Сајам туризма завршен је у суботу 7. октобра. Током три дана трајања Сајма туризма, Туристичка организација Шид успешно је промовисала туристичку понуду општине Шид посетиоцима штанда, туристичким агенцијама и домаћим и страним туроператорима. 

50 sajam turizmaNS2

Отворен 50. Сајам туризма у Новом Саду

У склопу међународних сајмова који се одржавају на Новосадском сајму, јуче је отворен и 50. Сајам туризма који ће трајати до суботе 7. октобра. Туристичка организација Шид наступа на заједничком излагачком простору Туристичке организације Војводине, а уз Туристичку организацију Шид наступају представници В.У. Моровић и предстваници произвођача вина "McCulloch".

sajamNS2017

Поткатегорије

банер