Туристичка организација општине Шид

kulturno-istorijsko-bogatstvo,

  • Завршени "Дани Војводине у Београду"

    Туристичка организација Шид учествовала је 15. и 16. октобра на манифестацији " Дани Војводине" у Београду како би посетицима представилa туристичку понуду Општине Шид. Београђани и многобројни туристи имали су прилику  два дана да доживе дух војвођанске равнице, упознају се са природним и културно-историјским потенцијалима  Општине Шид.

    222

  • "Види Србију...савршен одмор ти је надохват руке"

    Туристичка организација Шид је представила своју туристичку понуду на Тргу слободе у Новом Саду у оквиру кампање Туристичке организације Србије "Види Србију...савршен одмор ти је надохват руке".

    vidi srbijuNS

  • Дани Војводине у Темишвару

    У четвртак, 14.07.2016. године у Темишвару је одржана манифестација "Дани Војводине у Темишвару" на којој су туристичке организације са територије Војводине представиле румунском тржишту своје туристичке производе, стављајући акценат на манифестације које се одржавају током летњег и јесењег периода. 

    1

  • ЗА САВРШЕН ДАН НИЈЕ ПОТРЕБНО ОТИЋИ ДАЛЕКО - СРЕМСКИ ФРОНТ

    Сремски фронт је кључна локација у историји Другог светског рата, oвде су се одиграле битке које су значајно утицале на исход рата, и данас представља важно спомен обележје, посетом овом месту, имаћете прилику да дубље разумете значај овог историјског догађаја.

    Када стигнете на Сремски фронт, прво ћете приметити импресивне споменике посвећене војницима који су се борили на овом фронту. Ови споменици сведоче о храбрости и оданости оних који су се жртвовали за своје земље.

    IMG 5ac969dbcc6da5c71e6a526f1a190a8d V

  • Завршен 48. Међународни сајам туризма у Новом Саду

    Туристичка организација Шид је учествовала на 48. Међународном сајму туризма у Новом Саду  који је трајао од 08. - 10. октобра 2015. године, у оквиру простора Туристичке организације Војводине. Ове године, са нама се посетиоцима, по први пут представила и "ВУ Моровић". 

    sajam_NS1

  • Издвајамо за вас - Шидско културно лето

    Богат програм који и ове године карактерише манифестацију Шидско културно лето намењена је свим узрастима и сигурни смо да ћете и ви наћи нешто што ће вас привући да баш овог лета посетите Шид. Уколико још увек нисте одлучили како да испуните слободне викенде, у наредних неколико реченица даћемо вам један од предлога. Резервишите општину Шид у свом календару као вашу викенд дестинацију од 10.-12. августа, а ево и због чега:

    kulturno leto2018

  • Нови туристички производ

    Туристичка организација Шид вредно је радила на новом туристичком производу који смо предходног викенда, уз помоћ сјајне екипе, успели да изведемо. 

    potraga sajt

  • Регионални пројекат "Траговима Маршала"

    На спомен обележју „Сремски Фронт“ поред Адашеваца 01.10.2020. године, уприличен је скуп учесника регионалног пројекта „Пут балканских споменика“ којима су обухваћени споменици у Србији, Црној Гори и Босни и Херцеговини. Туристичка организација Шид била је домаћин сусрета приликом којег је потписан Меморандум са туристичким агенцијама.

    foto sremski front spomen obelezje 01.10

  • Туристичка организација Шид на предстојећем 39. Међународном сајму туризма у Београду

    На предстојећем Међународном сајму туризма у Београду Туристичка организација Шид, као и предходних година, представиће своју туристичку понуду заједно са Туристичким организацијама из Срема на штанду "Диван је кићени Срем" у хали 4 београдског сајма. 

    najava sajmabg 1

банер