Туристичка организација општине Шид

rukotvorine,

  • 11."Сајам стваралаштва сеоских жена у Војводини "

    Поводом обележавања 15. октобра – Међународног дана сеоских жена, у суботу 28. септембра  у  Шиду, одржаће се једанаести по реду „Сајам стваралаштва сеоских жена у Војводини”. Традиционално, манифестацију  организује Завод за равноправност полова  уз подршку Општине Шид.

    sajam 3

  • Завршен 11. Сајам стваралаштва сеоских жена у Војводини

    Поводом обележавања 15. октобра – Међународног дана сеоских жена, сваке године обележава се Сајам стваралаштва сеоских жена у Војводини  а  ове године у  суботу 28. септембра одржан је једанаести по реду у Шиду.

    3 2

  • Март у сувенирници

    Током марта месеце Удружење жена "Шидијанке" се представило са својим рукотворинама у Сувенирници у центру града. Вредне руке наших жена створиле су дивне уметничке предмете и сувенире које су наши суграђани и остали посетиоци имали прилике да виде. Надамо се да ће се пракса излагања рукотворина наставити и у наредном периоду. 

    12

  • Шести Новогодишњи вашар

    Удржење жена "Шидијанке" и ове године организује Новогодишњи вашар на Тргу Културе у Шиду. Шести по реду Новогодишњи вашар биће одржан у суботу 23. децембра 2017. године у периоду од 10 до 14 часова.

    novogodisnji vasar2017

банер