Туристичка организација општине Шид

takmicenja,

  • 18. Сремска куленијада

    Традиционална манифестација "Сремска куленијада" одржава се сваке прве суботе јуна месеца, у прелепом столетном парку у центру Ердевика, у организацији Сремске привредне коморе, Општине Шид, МЗ Ердевик, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 18. по реду "Сремска куленијада" одржаће се 3. јуна 2017. године.

    kulenijada 2017

  • 22. Сремска винијада

    У периоду од 12. до 14. фебруара 2017. године у Беркасову, по 22. пут одржаће се традиционална манифестација "Сремска винијада".

    vinijada 2017

  • Завршен 7. мото сусрет на Липовачи

    Прошлог викенда на излетишту Липовача. одржан је 7. Мото сусрет у организацији МК Шид, Општине Шид и Туристичке организације Шид. 

    lipovaca

  • Меморијална кајакашка регата "Станиша Радмановић"

    Кајакашки клуб "Филип Вишњић" из Вишњићева четврти пут организује велику Међународну кајакашку регату у знак сећања на свог дугогодишњег тренера и једног од оснивача клуба, Станишу Радмановића, једног од најбољих српских и југословенских кајакаша свих времена. Такмичење ће се одржати у недељу 16. јула на стази на реци Босут у Вишњићеву.

    kajakaska regata1

  • Одржан припремни турнир за Светско квизинг првенство - Шид 2017

    У суботу 18. марта, у Шиду је одржан припремни турнир за Светско квизинг првенство - Шид 2017 у организацији Српске Квиз Асоцијације, уз подршку Општине Шид и Туристичке организације Шид.

    kviz 3

  • Одржана "Шеста ревија парадних запрега Шид"

    Шеста ревија парадних запрега Шид одржна је 12. августа 2017 године у организацији Коњичког клуба "Граничар 2011" Шид, Општине Шид, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 

    sfijakreijada 2017

  • Сремски ручак чобански 2017

    У суботу, 26. августа, одржана је привредно-туристичка манифестација "8. Сремски ручак чобански" у организацији Удружења грађана Сремски ручак чобански и МЗ Бачинци уз подршку Општине Шид, Културно образовног центра Шид, Туристичке организације Шид и Привредне коморе Србије. 

    src 2017

банер