Туристичка организација општине Шид

beograd,

  • "Види Србију...савршен одмор ти је надохват руке"

    Туристичка организација Шид је представила своју туристичку понуду на Тргу слободе у Новом Саду у оквиру кампање Туристичке организације Србије "Види Србију...савршен одмор ти је надохват руке".

    vidi srbijuNS

  • 45. Међународни сајам туризма у Београду

    Туристичка организација Шид узела је учешће на 45. Међународном сајму туризма у Београду под називом ,,Авантура почиње овде“, сајам је завршио у маниру најуспешнијег и највећег туристичког догађаја у региону. У халама Београдског сајма, туристичку понуду и смештајне капацитете, културу и обичаје, вина и специјалитете, представило је више од 400 излагача и суизлагача из 27 земаља.

    Земља партнер овогодишњег сајма била је Грчка – омиљена дестинација српских туриста и земља са којом имамо дугу пријатељску и братску историју.

    428682411 903787215082428 4533256700838764809 n

  • Дани Војводине у Београду 2016

    На Тргу Републике у Београду, 20.05.2016. године одржала се манифестација "Дани Војводине у Београду", на којој је, поред бројних туристичких организација из Војводине, туристичке потенцијале представила и Туристичка организација Шид.

    dani vojvodine u bg

  • Посета ученика и наставника Руске школе из Београда

    18. априла наставници и ученици Руске школе из Београда, предвођени директором школе, господином Александром Алексејевичем Христокјаном након присуствовању церемонији на спомен обележју Сремски фронт и полагања венца, посетили су Музеј наивне уметности "Илијанум" и Галерију слика Сава Шумановић у Шиду.

      

    1 ruska skola

     
  • Фестивал Српске трпезе- Калемегдан 22. септембар

    Туристичка организација Шид са суизлагачима 22.септембра 2018. учестоваће на "Фестивалу српске трпезе" која ће бити организована на Калемегдану.
    По први пут се на једном месту окупљају победници разних фестивала Србије, који добијају прилику да још једном прикажу своје производе и презентују своју манифестацију и то у срцу Београда под пуном медијском пажњом.
     
    FST Poster B2
     

банер