Туристичка организација општине Шид

Ви сте овде: Насловна turisticka-ponuda,

turisticka-ponuda,

  • Завршени "Дани Војводине у Београду"

    Туристичка организација Шид учествовала је 15. и 16. октобра на манифестацији " Дани Војводине" у Београду како би посетицима представилa туристичку понуду Општине Шид. Београђани и многобројни туристи имали су прилику  два дана да доживе дух војвођанске равнице, упознају се са природним и културно-историјским потенцијалима  Општине Шид.

    222

  • "Види Србију...савршен одмор ти је надохват руке"

    Туристичка организација Шид је представила своју туристичку понуду на Тргу слободе у Новом Саду у оквиру кампање Туристичке организације Србије "Види Србију...савршен одмор ти је надохват руке".

    vidi srbijuNS

  • “Дани Војводине у Требињу”

    Манифестација “Дани Војводине у Требињу” одржана је 13. и 14. септембра 2019.године у оквиру програма промоцијe војвођанске туристичке привреде  под покровитељством Туристичке организације Војводине.

    слика 1

  • 18. Сремска куленијада

    Традиционална манифестација "Сремска куленијада" одржава се сваке прве суботе јуна месеца, у прелепом столетном парку у центру Ердевика, у организацији Сремске привредне коморе, Општине Шид, МЗ Ердевик, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 18. по реду "Сремска куленијада" одржаће се 3. јуна 2017. године.

    kulenijada 2017

  • 19. Сремска куленијада

    Традиционално и ове године, прве суботе у јуну одржава се манифестација "Сремска куленијада" у прелепом столетном парку у Ердевику, у организацији Сремске привредне коморе, Општине Шид, Месне заједнице Ердевик, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 19. по реду "Сремска куленијада" одржаће се 02.јуна 2018. године са почетком у 9 часова, под мотом "У загрљају кулена и вина"

    kulenijada

  • 20. "Сремска свињокоља и кобасицијада"

    Протеклог викенда одржала се традиционална манифестација "Сремска свињокоља и кобасицијада" у организацији удружења "Сремска свињокоља и кобасицијада Шид". Двадесету по реду манифестацију отворио је председник општине Шид Предраг Вуковић.

    svinjokolj 2017

  • 21. Сремска Куленијада у Ердевику

    XXI Сремска Куленијада одржаће се у Ердевику, 27. јуна. Основна идеја је промоција најкавлитетнијег производа од свињског меса - кулена.

    Током ове гастрономске манифестације одржаће се такмичење у традиционалној производњи кулена, излажу се и продају разни сухомеснати производи, мед, вино, колачи и многе друге ђаконије.

    24. и 25. јуна 2020 године, од 10 до 18 часова сви такмичари могу извршити предају кулена за оцењивање на местима: РПК Сремска Митровица, Месна Заједница Ердевика и Туристички информативни Центар у Шиду.

    FB IMG 1592905707981

  • 22. Сремска винијада

    Традиционална манифестација "Сремска винијада" окупила је бројне љубитеље и произвођаче вина из Србије и региона. 22. по реду манифестацију отворио је председник Скупштине општине Шид Велимир Ранисављевић. vinijada sajt 2017

  • 49. Међународни сајам туризма у Нвом Саду

    Туристичка организација Шид представиће своју туристичку понуду на 49. Међународном сајму туризма који ће се одржати на Новосадском сајму у периоду од 29. септембра до 01. октобра 2016. године, у оквиру излагачког простора Туристичке организације Војводине. 

    Sajam turizma

  • 5. Сајам привреде, пољопривреде и туризма Брод 2017

    15. и 16. септембра, у Броду одржан је пети Сајам привреде, пољопривреде и туризма у организацији Општине Брод и Туристичке организације Брод. 

    sajam brod

  • 52. Међународни сајам туризма

    У периоду од 3. до 5.октобра 2019. године у хали Мастер Новосадског сајма одржаће се 52. Међународни сајам туризма, на којем ће узети  учешће и  Туристичка организација Шид  у оквиру штанда Туристичке организације Војводине.

    43395114 556008091522462 9013749994695426048 n

  • 8. Интернационални мото скуп - Липовача, Шид

    Од 19. до 21. маја одржаће се МОТО СКУП на излетишту Липовача. Ова манифестација одржаће се по 8. пут у организацији МК "Шид" под покровитељством Општине Шид и Туристичке организације Шид. 

    Посетиоце очекује занимљив програм, дефиле и егзибиције на мотору, бајкерске игре, концерти....

    Позивамо све љубитеље двоточкаша да посете 8. Интернационални мото скуп, очекује Вас одличан провод.

    moto skup sajt

  • 9. Интернационални мото скуп МК Шид

    Ове године 9-ти интернационални мото скуп МК Шид одржаће се 18-ог 19-ог и 20-ог маја 2018. године на Липовачи, у организацији Мото клуба "Шид" и Туристичке организације Шид.

    moto skup 2

  • XXII СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА У ЕРДЕВИКУ

    Поштовани пријатељи "Сремске Куленијаде" овим путем обавештавамо Вас да се XXII Сремска Куленијада одржава 03. јула 2021 године у Ердевику. Погледајте програм манифестације, како би на време организовали свој обилазак, учешће, дружење или уживање у гастрономској понуди наших излагача.

     

    FB IMG 1623748928981

  • XXIII „СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА“ ЕРДЕВИК 4.ЈУН 2022. ГОДИНЕ

    Поштовани пријатељи "Сремске куленијаде",
    овим путем Вас позивамо на XXIII традиционалну "СРЕМСКУ КУЛЕНИЈАДУ" која ће се одржати у суботу, 04.јуна 2022.године у Ердевику,фрушкогорском насељу надомак Шида, у организацији Општине Шид, Месне заједнице Ердевик,Културно образовног центра Шид,Привредне коморе Срема и Туристичке организације Шид.
    kulanijada 2
  • XXIII СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА У ЕРДЕВИКУ

    У суботу 04. јуна 2022. године, у Ердевику одржана је највећа манифестација на територији општине Шид, Сремска Куленијада. Од раних јутарњих часова под слоганом "У загрљају кулена и вина" Фрушком гором ширила се енергија љубитеља најфинијих деликатеса са преко 190 излагача које је обишао председник Покрајинске владе Војводине Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања АП Војводине Милош Малетић.

    мировић слика

  • XXIV СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА У ЕРДЕВИКУ

    Ердевик је и ове године домаћин велике гастрономске манифестације, 24. по реду Сремске куленијаде. У организацији Општине Шид, Туристичке организације Шид, МЗ Ердевик, Привредне коморе – РПК Сремска Митровица и КОЦ Шид, Сремска куленијада одржава се под добро познатим слоганом “У загрљају кулена и вина”, и ове године окупила је велики број излагача – произвођача сухомеснатих производа, винара, произвођача сира, слатких деликатеса и других производа домаће радиности.

    KULENKO

     

  • XXV ТРАДИЦИОНАЛНА ШИДСКА КОБАСИЦИЈАДА

    У суботу 12.02.2022.године, у Шиду je одржана 25. по реду међународна, привредно-гастрономска манифестација "Шидска кобасицијада". Шидска кобасицијада је и ове године организована под покровитељством општине Шид, удружења "Шидска кобасицијада" и у сарадњи са Туристичком организацијом Шид.

    273753868 678743236875574 5935920374237618125 n

  • Битеф конференција у етно поставци "Филип Вишњић"

    Битеф театар је у сарадњи са Туристичком организацијом Шид, организовао традиционални Битеф излет и конференцију за штампу 14. октобра 2020 године.

    IMG 20201014 124036

  • Дани Војводине у Бања Луци

    Манифестација "Дани Војводине" одржана је 2. и 3. новембра у Бања Луци, у организацији Туристичке организације Војводине уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Владе Републике Србије и Покрајинске владе АП Војводине. Туристичка организација Шид, заједно са шеснаест градских и општинских организација из целе Војводине, учествовала је у овој манифестацији и грађанима Бања Луке представила своју туристичку понуду. 

    dani vojvodine banjaluka

Почетак turisticka-ponuda,