Туристичка организација општине Шид

Ви сте овде: Насловна turisticka-ponuda,

turisticka-ponuda,

  • Дани Војводине у Темишвару

    У четвртак, 14.07.2016. године у Темишвару је одржана манифестација "Дани Војводине у Темишвару" на којој су туристичке организације са територије Војводине представиле румунском тржишту своје туристичке производе, стављајући акценат на манифестације које се одржавају током летњег и јесењег периода. 

    1

  • Завршен 41.Међународни сајам туризма у Београду

    У недељу 24.фебруара завршен је 41.Међународни сајам туризма у Београду под слоганом "Лето је ближе него што мислите". На овогодишњем сајму туризма који је трајао четири дана, учествовало је преко 650 директних излагача и суизлагача из 38 земаља.

    41sajamturizma

  • Завршен 42. Mеђународни сајам туризма у Београду

    42.Међународни сајам туризма у Београду завршио је у фантастичној атмосфери, у маниру најуспешнијег и највећег туристичког догађаја у региону. Под слоганом „Пут под ноге“ у халама Београдског сајма, туристичку понуду и смештајне капацитете, културу и обичаје, вина и специјалтете, представило је више од 700 излагача и суизлагача из 40 земаља.

    naslovna bez save

  • Завршен 50. Сајам туризма у Новом Саду

    50. Сајам туризма завршен је у суботу 7. октобра. Током три дана трајања Сајма туризма, Туристичка организација Шид успешно је промовисала туристичку понуду општине Шид посетиоцима штанда, туристичким агенцијама и домаћим и страним туроператорима. 

    50 sajam turizmaNS2

  • Завршен 51. сајам туризма у Новом Саду

    На Новосадском сајму завршен је 51. Међународни сајами "ЛОРИСТ" сајам лова и рибилова,туризма, екологије и спорта, на којем је Туристичка организација Шид са Војном установом "Моровић" представила своју туристичку понуду.

    43419325 431641817240374 8368211689937567744 n

  • Завршен 52. Међународни сајам туризма у Новом Саду

    У оквиру Лориста од 3.до 5. октобра 2019.године одржан је сајам туризма у Новом Саду на којем је учешће имала и Туристичка организација Шид.

    2

  • Завршен 8. Интернационални мото скуп

    Протеклог викенда, на излетишту Липовача, одржан је 8. Интернационални мото скуп у организацији Мото клуба "Шид", а под покровитељством Општине Шид и Туристичке организације Шид.

    20

  • Завршена III фаза радова на реализацији пројекта „Стаза здравља“

    Захваљујући средствима добијеним на Конкурсу за доделу субвенција и трансфера намењених за развој туризма код Министарства трговине, туризма и телекомуникација, а уз помоћ локалне самоуправе Шид реализована је IIIфаза пешачко-бициклистичке „Стазе здравља“ на излетишту Липовача.

    FB IMG 1594289598642

  • Издвајамо за вас - Шидско културно лето

    Богат програм који и ове године карактерише манифестацију Шидско културно лето намењена је свим узрастима и сигурни смо да ћете и ви наћи нешто што ће вас привући да баш овог лета посетите Шид. Уколико још увек нисте одлучили како да испуните слободне викенде, у наредних неколико реченица даћемо вам један од предлога. Резервишите општину Шид у свом календару као вашу викенд дестинацију од 10.-12. августа, а ево и због чега:

    kulturno leto2018

  • Календар манифестација јануар - март 2018

    Календар манифестација које ће се одвијати у  периоду јануар - март 2018. године за територију општине Шид.

    manifestacije januar mart2018

    Видимо се!

     

  • Манифестација "СРЕМСКИ КЛОБ-КОБ-ФЕСТ"

    У оквиру својих активности на промоцији традиционалних различитости које произилазе из мултинационалних култура, језика, обичаја и традиције, са унапређењем туристичке понуде, општина Шид заједно са удружењем "Сремски свињокољ и кобасицијада Шид" и Словачком националном заједницом 20. новембра 2021. године, организује "СРЕМСКИ КЛОБ-КОБ ФЕСТ" у Словачком парку, у Шиду.

    klob fest

  • Манифестације у августу

    Почео је август а са њим и „Шидско културно лето“ као и остале традиционалне манифестације које и ове године нуде шаролик програм намењен свим узрастима. Сваке године занимљиви наступи, догађаји са одличним програмом доводе из годину у годину све више посетилаца.

    МАНИФЕСТАЦИЈЕ ПЛ

  • Међународни сајам туризма у Братислави

    26. јануара отворен је Међународни сајам туризма у Братислави "ITF Slovakiatour", који ће трајати до 29. јануара. Током четири дана, колико траје сајам, очекује се преко 100.000 посетилаца и преко 500 излагача. Туристичка организација Шид наступа у оквиру штанда Туристичке организације Војводине, заједно са колегама из Новог Бечеја, Старе Пазове, Бачке Паланке, Ковачице, Бача и "Aqua Park" из Бачког Петровца. На истом штанду предсављају се и Туристичка организација Београда, Туристичка организација Ниш и Туристичка организација Србије.

    sajam bratislava

  • Међународни сајам туризма у Љубљани

    У периоду од 29.01 до 01.02.2020 године одржан је 31.Међународни сајам туризма у Љубљани.

  • МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА У МОРОВИЋУ

    Општина Шид организоваће и ове године манифестацију „Михољски сусрети села“, у Моровићу, 8. октобра 2022. године.
    Манифестација, подржана од Министарства за бригу о селу, почела је прошле године, када је учествовало чак 961 село, међу којима и наши Кукујевци. Ове године учествује 1.289 села, са преко 150.000 учесника и посетилаца.
    miholjski 1
  • МТБ Маратон - спој бициклизма и природе

    Обавештавамо све љубитеље бициклизма да ће се традиционални МТБ шидски маратон одржати 10. јула на излетишту Липовача (НП Фрушка гора), територија општине Шид. И ове године, организатор овог такмичења које се бодује за Дунавски куп је БК "Једнота" из Шида. 

    maraton

  • Нови туристички производ

    Туристичка организација Шид вредно је радила на новом туристичком производу који смо предходног викенда, уз помоћ сјајне екипе, успели да изведемо. 

    potraga sajt

  • Одржан састанак туристичких организација Срема са државном секретарком за туризам Лукрецијом Ђери

    Јуче је у општинској сали у Пећинцима одржан састанак представника туристичких организација Срема са државном секретарком за туризам Лукрецијом Ђери.

    DSC 0019 Medium

  • Представљен туристички информатор општине Шид на сајму туризма у Штудгарту

    На Међународном сајму туризма "CMT" који се одржава у Штудгарту од 16. - 24. јануара,  у суботу, 16.01.2016. представљено је ново издање туристичког информатора општине Шид на Немачком језику, на штанду Туристичке организације Србије.

    Messe 2016 Stuttgart

  • ПРОГРАМ XXIII СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА 04.ЈУН 2022. ГОДИНЕ

    Поштовани љубитељи Сремске куленијаде представљамо Вам целодневни програм предстојеће манифестације.

    Видимо се 04. јуна у Ердевику.

    plakat

Почетак turisticka-ponuda,