Туристичка организација општине Шид

nacionalni-park-fruska-gora,

  • Завршена 6. "Олимпијада у заборављеним дечијим играма"

    На излетишту "Липовача" протеклог викенда организована је 6. "Олимпијада у заборављеним дечијим играма" у организацији Одреда извиђача "Лазар Бибић", а уз подршку Општине Шид, Црвеног крста и Туристичке организације Шид. Учешће је узело 11 екипа из Суботице, Перлеза, Мраморка, Шапца, Вареша у Босни и Херцеговини, као и три екипе из Шида. 

    6 olimpijada17

  • Завршена прва фаза пројекта "Стаза здравља" на Липовачи

    Данас су председник Скупштине општине Шид, Велимир Ранисављевић и директор Туристичке организације Шид, Кристина Радосављевић заједно са представницима Националног парка Фрушка гора и у пратњи медија, обишли Стазу здравља, поводом завршетка прве фазе пројекта изградње. У оквиру прве фазе, изграђена је стаза у дужини од око 510 метара, ширине 2,5 метара.

    staza

  • Издвајамо за вас - Шидско културно лето

    Богат програм који и ове године карактерише манифестацију Шидско културно лето намењена је свим узрастима и сигурни смо да ћете и ви наћи нешто што ће вас привући да баш овог лета посетите Шид. Уколико још увек нисте одлучили како да испуните слободне викенде, у наредних неколико реченица даћемо вам један од предлога. Резервишите општину Шид у свом календару као вашу викенд дестинацију од 10.-12. августа, а ево и због чега:

    kulturno leto2018

  • Радионица "Успостављање сарадње између националног парка и заинтересованих страна - Савет корисника као модел за укључивање"

    Представници локалне самоуправе општине Шид и Туристичке организације Шид су учествовали у радионици под називом "Успостваљање сарадње између националног парка и заинтересованих страна - Савет корисника као модел за укључивање" у оквиру пројекта "Заштићена подручја за природу и људе.

    radionica np

банер