Туристичка организација општине Шид

izlozba,

  • "8. Сремски ручак чобански"

    26. августа 2017. године одржаће се привредно-туристичка манифестација "Сремски ручак чобански". Позивамо Вас да последњи викенд у августу месецу резервишете за одличан провод са пријатељима и породицом, у прелепом амбијенту, на ранчу "Чесмин до" у Бачинцима, надомак Шида. 

    src2017

  • 16. Сремска куленијада у Ердевику

    16. Сремска куленијада у Ердевику одржаће се ове године у суботу, 06. јуна. Велики број излагача и богат културно-уметнички програм забавиће све посетиоце током целог дана. У вечерњим часовима предвиђен је концерт групе "Апсолутно романтично".

    flajer_kulenijada

  • 22. Сремска винијада

    У периоду од 12. до 14. фебруара 2017. године у Беркасову, по 22. пут одржаће се традиционална манифестација "Сремска винијада".

    vinijada 2017

  • Обележена градска и црквена слава у Шиду

    22. маја обележена је градска и црквена слава у Шиду. Поводом Дана града МЗ Шид доделила је Светоникољско признање, највеће градско признање које се додељује за укупан допринос развоју града. Овогодишњи добитник је Основна музичка школа "Филип Вишњић". У цркви Светог оца Николаја служена је Света литургија, а потом је улицама Шида прошла литија. 

    hramovna slava

  • Сремски ручак чобански 2017

    У суботу, 26. августа, одржана је привредно-туристичка манифестација "8. Сремски ручак чобански" у организацији Удружења грађана Сремски ручак чобански и МЗ Бачинци уз подршку Општине Шид, Културно образовног центра Шид, Туристичке организације Шид и Привредне коморе Србије. 

    src 2017

банер