Туристичка организација општине Шид

turisticka-organizacija-sid,

  • Првенство Србије - хронометар 2017

    Првенство Србије у вожњи на хронометар, већ четврту годину за редом, одржаће се у Ердевику у организацији Бициклистичког савеза Србије и Бициклистичког клуба "Шид", уз подршку Општине Шид и Туристичке организације Шид. 

    pr sr 2017

  • Представљен туристички информатор општине Шид на сајму туризма у Штудгарту

    На Међународном сајму туризма "CMT" који се одржава у Штудгарту од 16. - 24. јануара,  у суботу, 16.01.2016. представљено је ново издање туристичког информатора општине Шид на Немачком језику, на штанду Туристичке организације Србије.

    Messe 2016 Stuttgart

  • Припремни турнир за Светско квизинг првенство Шид 2017.

    У суботу 18. марта 2017. године у Шиду, одржаће се Припремни туринир за Светско квизинг првенство у организацији Српске Квиз Асоцијације уз подршку Општине Шид и Туристичке организације Шид.

    kvizing prvenstvo Sid

  • Програм деветог интернационалног мото скупа МК Шид 2018

    И ове године девети по реду интернационални мото скуп Шид, организује МК "Шид" под поткровитељством општине Шид и Туристичке организације Шид.

    image 0 02 05 8a6c337d4222772af449cd70e19ae19a19ce4f20ca10101dd7b5f38acf99e104 V

  • Програм Сајма стваралаштва сеоских жена у Војводини

    Позивамо вас да у суботу 28. септембра 2019. године на платоу испред Културно-образовног центра Шид и Карађорђевој улици присуствујете једанаестом по реду Сајму стваралаштва сеоских жена у Војводини.

    sajam stvaralastva s z

  • Пројекат "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова"

    Туристичка организација Шид учествује у пројекту "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова" која подразумева низ едукација везаних за развој туризма у Војводини. Пројекат се одржава у периоду од маја до децембра 2017. године. 

    projekat 1

  • Пролећне посете општини Шид

    Долазак пролећа привукао је велики број посетилаца у нашу општину.

    posete 20174

  • Пролећно сређивање у Туристичком инфо центру Шид

    Пролећни топли дани су идеални за уређивање простора. Туристичка организација Шид је одлучила да улепша простор који посећују туристи, како би се у нашем граду осећали што пријатније. 

    2

  • Промена радног времена на Спомен обележју Сремски фронт

    Обавештавамо све посетиоце Спомен обележја Сремски фронт, да ће водичка служба у зимском периоду радити од 07.00 до 17.00 часова. За све додатне информације о можете се обратити Туристичкој организацији Шид на број телефона +381 22 710 610 или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или директно водичкој служби на +381 22 737 303 или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

    sremski_front1

  • Промотивна кампања "Види Србију" у Новом Саду

    У петак, 30. јуна у Новом Саду, одржаће се трећа по реду овогодишња промотивна кампања "Види Србију, савршен одмор ти је на дохват руке", намењена домаћим гостима, а у циљу представљања туристичке понуде Србије у летњем периоду.

    vidi srbiju2017

  • Радионица "Израда и управљање пројектима Европске уније"

    Едукативна радионица "Израда и управљање пројектима Европске уније" одржана је 30.11. у сали Народне библиотеке "Симеон Пишчевић" у Шиду. Радионице су део пројекта који је је покренула Туристичка организација Војводине, а као извршилац ангажована је компанија Футуризам доо из Новог Сада. 

    EU radionica1

  • Радионица "Успостављање сарадње између националног парка и заинтересованих страна - Савет корисника као модел за укључивање"

    Представници локалне самоуправе општине Шид и Туристичке организације Шид су учествовали у радионици под називом "Успостваљање сарадње између националног парка и заинтересованих страна - Савет корисника као модел за укључивање" у оквиру пројекта "Заштићена подручја за природу и људе.

    radionica np

  • Ресторан и преноћиште "Агорпапук"

    Ресторан и преноћиште "Агро-папук" Д.о.о

    Адреса: Светог Саве 82, Шид

    Тел: 064/8918876 

    E-mail:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

    Ресторан Агропапуг је права дестинација када су у питању традиционални специјалитети од меса. Поносни чињеницом да јела спремају по традиционалним рецептурама, али на модеран начин при чему се понуда стално мења и допуњава активним дневним понудама јела од одабраних врста најквалитетнијег меса.

    slika 1

  • Сајам туризма и гастрокултуре "Бијељина-турист 2017"

    12. и 13. маја 2017. године одржан је осми Међународни сајам туризма и гастрокултуре "Бијељина-турист 2017" у Бијељини у организацији Туристичке организације Бијељина. 

    sajam bijeljina 2017

  • Сајам туризма у Београду

    Туристичка организација Шид традиционално учествује на Сајму туризма у Београду, који ће ове године бити одржан од 20.фебруара, за када је заказано свечано отварање Сајма, до 23.фебруара у хали 4, Београдског сајма.

    FB IMG 1582024753564

  • Слатко-љути производи "Љуте сремице" на Фестивалу српске трпезе

    На фестивалу Српске трпезе који ће бити одржан 22.септембра на Калемегдану од 11:00 до 21:00ч, Туристичка организација Шид, као суизлагача, представиће пољопривредно газдинство Славне Славујевић из Шида са својим производима од слатко-љутог, под називом "Љута Сремица"

    slatko ljuti proizvodi 5

  • Снимање емисије "Широки план" у Ердевику

    14. септембра Ердевик је посетила екипа емисије "Широки план", ТВ Војводине.

    erdevik 1

  • СРЕМ КЛОБ - КОБ ФЕСТ

    У Словачком парку у Шиду  30. октобра 2022. године је одржана гастрономска манифестација "Срем Клоб - Коб фест".

    "Срем Клоб - Коб фест" отворио је покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, истичући да ова манифестација представља све што Војводина јесте - добра храна, добро пиће, лепа природа, а пре свега, добри људи. Присутне су поздравили и председник СО Шид, Тихомир Стаменковић, представница амбасаде Словачке у Србији и председник удружења "Сремска свињокоља и кобасицијада", Станислав Ђиерчан.

    klob prva

  • Сремска куленијада

    Tрадиционално 1.јуна 2019. године у Ердевику, надомак Шида, одржаће се  јубиларна двадесета по реду „Сремска куленијада“.

    FLajer 1 strana

  • Сремска куленијада представљена у Новом Саду

    У периоду од 22. - 23. маја 2015. године, Туристичка организација Шид је учествовала на Етно арт Балкан фесту у Новом Саду, где је поред представљања туристичких производа општине Шид. промовисана и једна од најпосећенијих манифестација наше општине, Сремска куленијада у Ердевику. 

    kulenijada1

банер