Туристичка организација општине Шид

crkva-sv-nikolaja,

  • Градска и црквена слава у Шиду

    У току су припреме за прославу градске и црквене славе Шида која се обележава 22. маја на светог Николу летњег. Овим поводом уручиће се Светоникољско признање, највеће градско признање које се додељује за укупан допринос развоју града.

    crkva sv nikole Sid

  • Званична посета помоћника директора ТОС-а

    У уторак, 16.06.2015. у званичној посети општини Шид била је помоћник директора Туристичке организације Србије, Весна Раца-Радисављевић. Том приликом обишла је Туристички информативни центар Шид, цркву Св. Николаја, МНУ "Илијанум" и Галерију слика Сава Шумановић. Још једном смо имали прилику да се уверимо да посетилац не може остати равнодушан пред културно-историјским вредностима наше општине, Захваљујемо се госпођи Весни Раца - Радисављевић и радујемо се њеном поновном доласку!

    1

  • Још један викенд са посетиоцима

    Прошлог викенда општину Шид посетиле су две групе: ђаци и професори Карловачке гимназије и удружење пензионера "Проте Матеје"-Вождовац. 

    karlovacka gimnazija

  • Одржан "Ускршњи базар"

    Удружење жена "Шидијанке" у сарадњи са основним школама из Шида, по пети пут на Врбицу, организовале су "Ускршњи базар".

    uskrsnjibazar2017

  • Промо видео-Природне лепоте Oпштине Шид

    Промо видео Природне лепоте Општине Шид

  • Туристички потенцијали општине Шид

    Савременим и динамичним приказом туристичких потенцијала општине Шид можете сазнати више о историјским, традиционалним, културолошким и природним вредностима наше општине. За све који уживају у путописним емисијама и који желе да сазнају више о општини Шид, нека ово буде смерница за даљи обилазак.

  • Ускршњи базар

    8. априла 2017. године, на хришћански празник Врбица, у порти цркве у центру Шида одржаће се "Ускршњи базар" у оганизацији удружења жена Шидијанке у сарадњи са основним школама са територије општине Шид. Базар ће трајати од 12 до 17 часова.

    vasar uskrs2017

     

банер