Туристичка организација општине Шид

berkasovo,

  • 22. Сремска винијада

    У периоду од 12. до 14. фебруара 2017. године у Беркасову, по 22. пут одржаће се традиционална манифестација "Сремска винијада".

    vinijada 2017

  • 22. Сремска винијада

    Традиционална манифестација "Сремска винијада" окупила је бројне љубитеље и произвођаче вина из Србије и региона. 22. по реду манифестацију отворио је председник Скупштине општине Шид Велимир Ранисављевић. vinijada sajt 2017

  • Бициклистичка трка хуманитарног карактера

    Бициклистички клуб "Једнота" из Шида организује 09.08.2015. године "Шидску бициклијаду" и МТБ Шидски маратон. У такмичарском делу учествоваће све категорије од полетараца до рекреативаца, мушког и женског пола. Сви заинтересовани рекреативци за информације могу да се обрате Слободану Радовановићу на mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

    slika mtb

  • Гастро викенд у фебруару

    Средином фебруара на територији општине Шид одржавају се две традиционалне манифестације које се, ове године, одржавају истог викенда. Реч је о манифестацијама "Сремски свињокољ и кобасицијада" која се одржава 13. и 14. фебруара и "Сремска винијада" у Беркасову, која се одржава од 12. до 14. фебруара. 

    10956098 10205664579762605 464231139 n

  • Завршена "23. Сремска винијада"

    Уз пригодну вечеру и звуке тамбураша завршена је 23. Сремска винијада.

    винарија 18.3

  • Завршена 24. Сремска винијада у Беркасову

    Завршно вече  24. Сремске винијаде у Беркасову отворио је др Вук Радојевић, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство и председник СО Шид Велимир Ранисављевић. На овогодишњој манифестацији укупно је било 61 узорак вина који су се такмичили у категорији белих, црних и розе вина, а задње вече Сремске винијаде завршено је уз пригодну вечеру и тамбураше и вино.

    сремска винијада

  • Издвајамо за вас - Шидско културно лето

    Богат програм који и ове године карактерише манифестацију Шидско културно лето намењена је свим узрастима и сигурни смо да ћете и ви наћи нешто што ће вас привући да баш овог лета посетите Шид. Уколико још увек нисте одлучили како да испуните слободне викенде, у наредних неколико реченица даћемо вам један од предлога. Резервишите општину Шид у свом календару као вашу викенд дестинацију од 10.-12. августа, а ево и због чега:

    kulturno leto2018

  • Још један викенд са посетиоцима

    Прошлог викенда општину Шид посетиле су две групе: ђаци и професори Карловачке гимназије и удружење пензионера "Проте Матеје"-Вождовац. 

    karlovacka gimnazija

банер