Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Новости Представљен туристички информатор општине Шид на сајму туризма у Штудгарту

Представљен туристички информатор општине Шид на сајму туризма у Штудгарту

На Међународном сајму туризма "CMT" који се одржава у Штудгарту од 16. - 24. јануара,  у суботу, 16.01.2016. представљено је ново издање туристичког информатора општине Шид на Немачком језику, на штанду Туристичке организације Србије.

Messe 2016 Stuttgart

Тога дана, на иницијативу Туристичке организације Шид, штанд је посетио председник округа Баден-Виртенберг Јоханес Шмалцл (Johannes Schmalzl) у пратњи конзула Републике Србије у Немачкој, Божидар Вучуровића. Приликом њихове посете, пуштен је промотивни филм о туристичким потенцијалима општине Шид и представљено ново издање брошуре намењено немачком тржишту.

Захваљујемо се Туристичкој организацији Србије, посебно колегиници Александри Долапчев, која је била задужена за реализацију овог сајма, на уступљеном простору за презентацију туристичких потенцијала општине Шид а највећу захвалност за ову посету дугујемо госпођи Радмили Штолтман (Radmila Stoltmann) сарадници господина Јоханеса Шмалцла.

 

 

 

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Новости Представљен туристички информатор општине Шид на сајму туризма у Штудгарту