Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Туристичка организација Шид на сајамској манифестацији "Гастро Срем" у Новој Пазови

Гастрономија је свакако део туристичке понуде коју регија Срема може да понуди туристима. Поред културно-историјског наслеђа којим се дичи Срем, свакако је надалеко познат и по разноразним ђаконијама које никог од посетилаца не оставља равнодушним. 

pazova1

 

Чувари традиције и скоро заборављених тајни наших бака управо су удружења жена, која на прави начин представљају посетиоцима најукуснија домаћа јела и најлепше ручне радове овог поднебља. 
 
 pazova3
 
 
Посетиоци манифестације имали су прилику да уживају у предивном дану и да се на штанду Туристичке организације Шид упознају са излетима које смо припремили за све оне који одлуче да посете нашу општину. 
 
 
Уколико до сада нисте посетили нашу општину, предлажемо Вам да управо ови благи јесењи дани буду дани за обилазак општине Шид, општине која је била вечита инспирација уметницима, почев од српског Хомера - Филипа Вишњића, преко Илије Босиља и Саве Шумановића. 
 
 pazova2
За све информације можете се обратити Туристичкој организацији Шид на mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или путем телефона +381 22 710 610

банер