Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Туристичка организација Шид на предстојећем 39. Међународном сајму туризма у Београду

На предстојећем Међународном сајму туризма у Београду Туристичка организација Шид, као и предходних година, представиће своју туристичку понуду заједно са Туристичким организацијама из Срема на штанду "Диван је кићени Срем" у хали 4 београдског сајма. 

najava sajmabg 1

Београдски Сајам туризма највећа је туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи. Одржаће се у периоду од 23. до 26. фебруара. Слоган Сајма туризма је "Уживајте на време", а партнер овогодишњег сајма је Црна Гора. На 39. Међународном сајму туризма у Београду представиће се 1100 излагача из 56 земаља, а туристичку понуду први пут представиће Русија и Кина. 

najava sajmabg

Туристичке организације Срема и ове године припремиле су заједнички промотивни материјал који обухвата туристичку мапу Срема, еко туризам, етно и сеоски туризам, верски туризам, културно-историјски туризам и манфестације као и програме за обилазак знаменитости Срема. 

На штанду "Диван је кићени Срем" одржаће се презентације где ће се посетиоци ближе упознати са сремачким обичајима, специјалитетима, понудом смештајних објеката, винарија као и предстојећих манифестација. Биће организована и наградна игра за посетиоце а извлачење награда предвиђено је сваког дана у 16 часова. 

najava sajmabg2

 

Туристички радници представиће Срем и шидску општину као изузетно занимљиву дестинацију која нуди богате и разноврсне садржаје за упознавање културно-историјских знаменитости,  одмор, забаву, спорт, рекреацију и авантуру. 

банер