Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Туристичка организација Шид на 39. Међународнм сајму туризма у Београду

Под слоганом "Уживајте на време" у периоду од 23. до 26. фебруара у Београду одржан је 39. Међународни сајам туризма, највећа манифестација у земљи и југоисточној Европи. У шест хала београдског сајма представило се око 1.200 излагача из 56 земаља, а посетило га је око 75.000 људи. 

Трећу годину за редом, Туристичка организација Шид наступила је заједно са Туристичким организацијама Срема. 

sajam 2017

 Под слоганом "Диван је кићени Срем" наступиле су Туристичке организације: Сремска Митровица, Рума, Стара Пазова, Пећинци, Инђија, Ириг, Сремски Карловци и Шид. Посетиоци штанда упознали су туристичке вредности Срема путем заједничког промотивног материјала - туристичка мапа Срема и флајери подељени у пет различитих тема, које су и ове године заједничким трудом припремиле Туристичке организације Срема. 

sajam 20173

Први дан сајма, штанд "Диван је кићени Срем" посетиле су бројне медијске куће, док је други дан био резервисан за представнике туристичких агенција са којима су обављени пословни разговори и којима су презентоване обједињене туристичке понуде излета и угоститељских објеката сваке општине.  Заједничким наступом били смо запажени и од страних туроператора, те и у овој години очекујемо пораст броја туристичких посета у Шиду и Срему. 

sajam 20171

sajam 20172

Посетиоцима су кроз разне презентације представљени сремачки обичаји, специјалитети, смештајни објекти, винарије и манифестације међу којима су представљене и манифестације "Сремски ручак чобански" и "Сремска куленијада". 

Ове године организована је и наградна игра за посетиоце, кроз које ће добитници награда имати прилике упознати Срем. sajam 20174

банер