Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Учествујте у кампањи #MojaZapadnaSrbija и освојите вредне награде

Туристичка организација регије Западне Србије у сарадњи са Туристичким организацијама Златибора, Ужица, Бајине Баште, Златара, Пријепоља, Сјенице, Ивањице, Ариља, Пожеге и Косјерића покренула је промотивну кампању на друштвеним мрежама под називом "Моја Западна Србија", а учеснике очекују вредне награде. 

moja zapadna srbija

 Кампања ће мотивисати кориснике да на Инстаграму и Фејсбуку шерују фотографије и видео материјале са хаштагом #MojaZapadnaSrbija у којима се приказују, искључиво из првог лица, доживљаји туриста у Западној Србији.

Суштина кампање јесте креирање дигиталног визуелног садржаја који ће креирати сами туристи искључиво из првог лица, јер је то перспектива која ће најбоље приказати потенцијалним туристима шта они могу доживету у Западној Србији и како ће ти доживљаји конкретно изгледати. 

Садржај из првог лица који ће бити креиран овом кампањом пружиће потенцијалним туристима бољу могућност да замисле себе у туристичкој регији Западна Србија, да замисле своју интеракцију са атракцијама, гастрономијом, традицијом, људима.....

Да би сте учествовали у кампањи потребно је да начините само три корака:

1. Посетите било који део Западне Србије - Златибор, Златар, Увац, Голију, Ивањицу, Тару, Дрину, Бајину Башту, Ужице, Мокру Гору, Сјеничко-Пештерску висораван, Пријепоље, Пожегу, Ариље, Косјерић....., ви бирате!

2. Направите фотографију или видео из првог лица који приказују неки од доживљаја из Западне Србије;

3. Поделите на Инстаграму или Фејсбуку са хаштагом MojaZapadnaSrbija.

Туристи ће на овај начин креирати фотографије из првог лица на којима ће се видети како су загризли комплет лепињу, како додирују сталактит у пећини, веслају језером, пију руком воду са чистог планинског извора, спуштају се низ стену, уживају са породицом, забављају са друштвом,  возе бицикл, јашу коња и уживају у многим другм врхунским доживљајима у Западној Србији. 

Сваке недеље ће се бирати најлепше фотографије и видео снимци који ће ауторима донети бесплатни боравак у Западној Србији. Осим недељних, обазбеђене су и месечне награде и то у престижним хотелима у Западној Србији, и тако у наредних шест месеци, када ће се на крају кампање изабрати најлепше фотографије које ће се наћи и у промотивном материјалу Туристичких организација.

Ето идеалне прилике да баш ваша фотографија обиђе свет, али и да освојите бесплатан боравак у некој од дестинација прелепе Западне Србије!

Више информација можете пронаћи на званичној страници кампање www.mojazapadnasrbija.rs 

банер