Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Новости Туристичка организација Шид на "СИЛАФЕСТУ"

Туристичка организација Шид на "СИЛАФЕСТУ"

Туристичка организација Шид узела је учешће на 9. Међународном фестивалу туристичког и еколошког филма "СИЛАФЕСТ 2017" који се одржао у Великом Градишту и Сребрном језеру од 27. августа до 1. септембра. 

7

 Жири састављен од еминентних стручњака, са председником жирија, пољским продуцентом, режисером и добитником оскара, Збигњев Жмудски, доделили су Туристичкој организацији Шид специјалну награду жирија за филм са узбудљивом атмосфером за промотивни филм "8. Интернационални мото скуп у Шиду", аутора Славише Букуровића.

silafes 20171

silafest 2017

Силафест је део ланца филмских фестивала "CIFFT" који је под патронатом Светске туристичке организације - UNWTO. "CIFFT" окупља најбоље фестивале ове врсте филмова у свету Њујорк, Лос Анђелес, Варшава, Берлин, Кан, Порто, Беч, Истанбул итд. Ова еколошко-туристичка манифестација окупила је десетине режисера, продуцената и других твораца туристичких и еколошких филмова из читавог света који су се нашли у ужем избору за фестивалске награде.

silafest 20172

На церемонији затварања фестивала говорили су председник општине Велико Градиште, Драган Милић и Марија Лабовић, директорица Туристичке организације Србије.  

silafest 20173

silafest 20174

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид Новости Туристичка организација Шид на "СИЛАФЕСТУ"