Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Бибићеви дани-Олимпијада у заборављеним дечјим играма од 22. до 24. јун

Бибићеви дани је манифестација која се прошлих година одвијала под именом"Олимпијада у заборављеним дечјим играма. Ове године манифестација почиње 22.јуна и трајаће до 24.јуна 2018.године у Шиду.

olimpijada 1

 Олимпијада је манифестација спортског карактера и заузима посебно место, је је првенствено намењена деци, а потом и одраслима. "Олимпијада у заборављеним дечијим играма" настала је у тежњи да децу усмери на праве вредности и да кроз забаву и игру створе нова познанства. 

Манифестацију чине три акције. Прва акција јесте  "Олимпијада у заборављеним дечјим играма" и то је акција ученика од првог до четвртог разреда коју чине извиђачи  "Полетарци пчелице". Друга акција је "Илегалци у граду", што је акција ученика од петог до осмог разреда коју чине  Млађи извиђачи Планинке. И трећа акција је "Извиђачки вишебој" коју чине ученици од првог до четвртог разреда средње школе, који су Старији извиђачи Планинке.

Очекују се и гости учесници из Новог Сада, Темерина, Суботице, Београда, Лазаревца, Шапца, Платичева и др.

Долазак гостију се очекује 22. јуна после подне, а око 9 часова 23.јуна манифестација почиње и извиђачи треба да крену од Руског двора, ка парку у центру града, где се почиње са играма.

Дођите да се заједно играмо и забавимо на другачији и несвакидашњи начин!

банер