Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Међународни сајам туризма у Новом Саду од 04. до 07. октобра 2018. године

Туристичка организација Шид, са Војном установом Моровић учествоваће на Међународном сајму туризма у Новом Саду од 04. до 07.октобра 2018. године.Централни догађај овог сајма биће сусрети ино-оператера са домаћим агенцијама и даваоцима услуга у туризму, најавио је Новосадски сајам.

DSCN8897

У  току су приреме за Међународне сајмове ЛОРИСТ, у оквиру којих се приређују сајмови туризма, лова и риболова, екологије и спорта. У среду, 3. октобра почиње Сајам лова и риболова, док остале приредбе врата за посетиоце отварају у четвртак, 4. октобра и трају до недеље, 7. октобра.  
 
Дунавски регион је географски и контекстуални оквир Сајма туризма и Сајмова ”Лорист”. Учесници су сви који раде у туризму и за туризам. Посебно место имају и они који раде у функцији туризма: туроператери, агенције, образовне институције, учесници у  HORECA ланцу, туристички медији и блогери... 
 
Квалитет Сајму туризма дају међународни Б2Б сусрети, конференције,  Hosted Buyer програм и други стручни скупови и конференције који окупљају експерте из области туризма, привреду и стручну јавност. 
 
Посебну пажњу учесника на Сајму туризма привлачи Hosted Buyer програм који се реализује у партнерству са немачком агенцијом Evintra. Најављени пословни посетиоци долазе из Немачке, Русије, Турске, Чешке, Холандије, Украјине, Азербејџана, Велике Британије, Данске, Шпаније и свих бивших југословенских република.DSCN8891
 
Страни туроператери ће 4. и 5. октобра имати пословне састанке са излагачима. Они ће бити унапред заказани, а предуслов за пословне сусрете са купцима је наступ на Сајму.
 
Осим тога, 4. и 5. октобра, организује се и  Broke Event „Tourism2018B2B@BNSFair”, а пријављивање је онлине на платформи. За Б2Б састанке није неопходно да учесници буду излагачи. Догађај се организује у сарадње са Европском предузетничком мрежом.
 
Дани каријере у туризму припремају се и за ову годину, а представљају својеврсну берзу послова у свим сегментима туризма. Организују се у сарадњи са Националном службом за запошљавање.   

банер