Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

baner-turizam opstina

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид У загрљају кулена и вина завршена је XXI Сремска Куленијада у Ердевику

У загрљају кулена и вина завршена је XXI Сремска Куленијада у Ердевику

Манифестацију је отворио заменик председника општине Шид Зоран Семеновић, а присутне излгаче,такмичаре и госте поздравио је и директор Регионалне Привредне Коморе Сремска Митровица Предраг Мујкић.

прва слика

Уз богат културно-уметнички програм проглашени су победници у свим категоријама кулена, а апсолутну победу однео је Регисторовано Пољопривредно Газдинство Милан Кабић из Шида.

Преко сто излагача и великог броја посетилаца, сви присутни имали су прилику да уживају у укусима сухомеснатих производа, сирева и домаћих колача.

За љубитеље и познаваоце доброг вина овај пут имали смо тежак задатак, јер су многобројни винари били ту да употпуне ову манифестацију.

друга слика

четврта слика

трећа слика

шеста

седма

осма

девета

дванаеста

једанаеста

Концертом и свечаним ватрометом у 21h затоврена је овогодишња манифестација.

Организатори: Регионална Привредна Комора Сремска Миторвица, Општина Шид, Културно Образовни Центар Шид, Месна Заједница Ердевик и Туристичка организација Шид.

 

Ви сте овде: Насловна Туристичка организација Шид У загрљају кулена и вина завршена је XXI Сремска Куленијада у Ердевику