Туристичка организација општине Шид

baner-turizam koc

baner-turizam-ilijanum

IMG 5e42b2c09bc071664516583787b16976 V

baner-turizam-dom zdravlja

baner-turizam sidski portal

27. септембар - Светски дан туризма

СВИМА ВАМА КОЈИ СЕ БАВИТЕ ТУРИЗМОМ, СВИМ ПУТНИЦИМА И ОНИМА КОЈИ ТО ТЕК ПЛАНИРАЈУ ДА БУДУ ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ШИД ЧЕСТИТА СВЕТСКИ ДАН ТУРИЗМА.

svetski dan turizma 2017

 

Одржана бициклистичка трка за првенство Војводине (друм-хронометар)

Протеклог викенда у селу Моровић, надомак Шида, одржана је бициклистичка трка за првенство Војводине у организацији Бициклистичког савеза Војводине и Бициклистичког клуба "Шид" из Шида. 

bictrk

5. Сајам привреде, пољопривреде и туризма Брод 2017

15. и 16. септембра, у Броду одржан је пети Сајам привреде, пољопривреде и туризма у организацији Општине Брод и Туристичке организације Брод. 

sajam brod

Завршна радионица "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова"

У периоду од маја до јула месеца одржавале су се радионице у оквиру пројекта "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова" за подручје Срема. У уторак, 12. септембра, одржана је завршна радионица у Винској кући Винарије Ердевик у Ердевику.

zavrsna radionica2

Туристичка организација Шид на "СИЛАФЕСТУ"

Туристичка организација Шид узела је учешће на 9. Међународном фестивалу туристичког и еколошког филма "СИЛАФЕСТ 2017" који се одржао у Великом Градишту и Сребрном језеру од 27. августа до 1. септембра. 

7

Сремски ручак чобански 2017

У суботу, 26. августа, одржана је привредно-туристичка манифестација "8. Сремски ручак чобански" у организацији Удружења грађана Сремски ручак чобански и МЗ Бачинци уз подршку Општине Шид, Културно образовног центра Шид, Туристичке организације Шид и Привредне коморе Србије. 

src 2017

Одржана "Шеста ревија парадних запрега Шид"

Шеста ревија парадних запрега Шид одржна је 12. августа 2017 године у организацији Коњичког клуба "Граничар 2011" Шид, Општине Шид, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 

sfijakreijada 2017

Одржана Међунродна кајакашка регата "Станиша Радмановић"

У Вишњићеву, на реци Босут, 16. јула одржана је Међународна кајакашка регата "Станиша Радмановић" у организацији Кајакашког клуба "Филип Вишњић", уз подршку Општине Шид и Туристичке организације Шид. 

kajakaska regata2

Пројекат "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова"

Туристичка организација Шид учествује у пројекту "Стварање услова за подизање конкурентности туристичке дестинације кроз едукацију и обуку кадрова" која подразумева низ едукација везаних за развој туризма у Војводини. Пројекат се одржава у периоду од маја до децембра 2017. године. 

projekat 1

"Види Србију...савршен одмор ти је надохват руке"

Туристичка организација Шид је представила своју туристичку понуду на Тргу слободе у Новом Саду у оквиру кампање Туристичке организације Србије "Види Србију...савршен одмор ти је надохват руке".

vidi srbijuNS

банер