Туристичка организација општине Шид

Шидско културно лето

Сваке године током летњих месеци, Шид и околна места представљају изузетно активне средине, са мноштвом културно-забавних програма. У Шиду се дуги низ година одржава “Шидско културно лето”, манифестација која сваког дана, током свог трајања нуди шаролики програм. Сваког дана одржава се различит културно-уметнички програм, бројне радионице, едукације, представе, такмичења, наступи културно-уметничких друштава, концерти.

Организатор манифестације је Културно образовни центар Шид, под покровитељством Општине Шид, уз подршку Туристичке организације Шид. Циљ манифестације је да афирмише ширење музичког стваралаштва младих, као и да задовољи све укусе и критеријуме публике. Сви дани током трајања манифестације добро су осмишљени, занимљиви, са одличним програмом, што доводи велики број посетилаца.

Летња манифестација посвећена најмлађима носи назив „Дечје културно лето“ и организује се за најмлађе становнике шидске општине, а карактерише је богат едукативно-забавни програм. Ово је идеална прилика да сви малишани и њихови родитељи уживају у заједничком дружењу.

Богат програм који карактерише манифестацију “Шидско културно лето” намењен је свим узрастима и сигурно можете пронаћи нешто што ће вас привући да током лета посетите Шид.

sid 4 1

sid 3 1

363994261 605051568441046 1144450380108170508 n

банер