Туристичка организација општине Шид

Ви сте овде: Насловна Смештај Собе и домаћинства Гагијево седло - Моровић

ГАГИЈЕВО СЕДЛО - Моровић


Адреса: Моровић
Тел/фаx: +381 60 736 10 90, +381 22 736 109
e.mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
web: www.gagijevosedlo.rs


Две предивне реке, бескрајно зеленило шуме и широко пространство од детињства нам је давало огромну снагу и енергију. Због тога смо се често у току нашег боравка „тамо далеко“ враћали у наше родно село да „напунимо батерије“ и прикупимо снаге за нове изазове.


gagijevo sedlo

У жељи да у родном Моровићу окупимо све генерације на једном месту, из љубави према животињама, идеје да одбаченим предметима удахнемо дах новог живота настаје „Гагијево седло“. Имање се налази уз реку Студву где љубитељи риболова могу несметано да уживају.


gagijevo sedlo2

За најмлађе смо поред игралишта обезбедили и играчке. Старијима предлажемо активности у виду друштвених игара, рекреативних активности:
помоћ у башти, штали, вожњу чамцем, вожњу бициклом... Добро дошли су сви који желе побећи од урбаног живота и на кратко уживати у природи и дружити се са нашим животињама.

 

Овде Вас очекују: магарци, зечеви, корњаче, коњи који могу да се јашу...

 

gagijevo sedlo3

 

Нудимо Вам домаћу храну и преноћиште у собама са три звездице. Групне посете уживају посебне погодности. За групу од 10 до 15 особа организујемо домаћински доручак, вожњу катамараном по рекама Босуту и Студви... Најаве минимум два дана унапред