Туристичка организација општине Шид

festival-srpske-trpeze

  • Слатко-љути производи "Љуте сремице" на Фестивалу српске трпезе

    На фестивалу Српске трпезе који ће бити одржан 22.септембра на Калемегдану од 11:00 до 21:00ч, Туристичка организација Шид, као суизлагача, представиће пољопривредно газдинство Славне Славујевић из Шида са својим производима од слатко-љутог, под називом "Љута Сремица"

    slatko ljuti proizvodi 5

  • Туристичка организација Шид на Фестивалу Српске Трпезе

    Уз велико присуство како домаћих тако и страних туриста градоначелник Београда др Зоран Радојичић отворио је први по реду Фестивал Српске Трпезе на Савској тераси на Калемегдану. Фестивал је трајао од 11 до 21 час у присуству око тридесет излагача из различитих делова Србије: пољопривредних произвођача, фестивала храна и пића, манастирских кухиња, врхунских ресторана и кафана.

    фестивал српске трпезе

  • Фестивал Српске трпезе- Калемегдан 22. септембар

    Туристичка организација Шид са суизлагачима 22.септембра 2018. учестоваће на "Фестивалу српске трпезе" која ће бити организована на Калемегдану.
    По први пут се на једном месту окупљају победници разних фестивала Србије, који добијају прилику да још једном прикажу своје производе и презентују своју манифестацију и то у срцу Београда под пуном медијском пажњом.
     
    FST Poster B2
     

банер