Туристичка организација општине Шид

prirodne-lepote,

  • 52 викенда у Србији

    Јуче је нашу општину посетила екипа коју је ангажовала Туристичка организација Србије за потребе снимања промо филма који ће пратити брошуру "52 викенда у Србији". 

    1

  • Дани Војводине у Темишвару

    У четвртак, 14.07.2016. године у Темишвару је одржана манифестација "Дани Војводине у Темишвару" на којој су туристичке организације са територије Војводине представиле румунском тржишту своје туристичке производе, стављајући акценат на манифестације које се одржавају током летњег и јесењег периода. 

    1

  • Желим бити туристички водич - Дечија недеља у Шиду

    У оквиру Дечије недеље која се ове године одржавала од 04.10. до 10.10.2021.године, под слоганом "Дете је дете да га волите и разумете", Туристичка организација Шид одржала је радионицу са децом нижих разреда основних школа у Шиду.

    IMG 6609236f79a81f422c109db3fb2bc7d5 V

  • Завршен 48. Међународни сајам туризма у Новом Саду

    Туристичка организација Шид је учествовала на 48. Међународном сајму туризма у Новом Саду  који је трајао од 08. - 10. октобра 2015. године, у оквиру простора Туристичке организације Војводине. Ове године, са нама се посетиоцима, по први пут представила и "ВУ Моровић". 

    sajam_NS1

  • МТБ Маратон - спој бициклизма и природе

    Обавештавамо све љубитеље бициклизма да ће се традиционални МТБ шидски маратон одржати 10. јула на излетишту Липовача (НП Фрушка гора), територија општине Шид. И ове године, организатор овог такмичења које се бодује за Дунавски куп је БК "Једнота" из Шида. 

    maraton

  • Нови туристички производ

    Туристичка организација Шид вредно је радила на новом туристичком производу који смо предходног викенда, уз помоћ сјајне екипе, успели да изведемо. 

    potraga sajt

банер