Туристичка организација општине Шид

sidsko-kulturno-leto,

  • "Винарске ноћи" у оквиру манифестације "Шидско културно лето"

    Манифестација "Винарске ноћи" у оквиру манифестације "Шидско културно лето" одржаће се сутра 10. августа са почетком у 19 часова на бини Култуног образовног центра Шид.

    1

  • Винарске ноћи

    " Винарске ноћи" у оквиру манифестације "Шидско културно лето" одржаће се 18. августа  на Тргу културе Шид. 

    vinske noci 1

  • Дечје културно лето

    У Шиду ће и ове године бити одржана летња манифестација посвећена најмлађима, „Дечје културно лето“. На Тргу културе пету годину за редом организује се богат едукативно-забавни програм. Ове године ће свакодневно, од 31.07. до 9.08.2019.године, бити одржане разноврсне играонице које ће у времену од 19:30 до 21 час, водити просветни радници.

    dečije kulturno leto

  • Завршена седма фијакеријада Шид 2018.

    У суботу 11. августа одржана је седма по реду Сремска фијакеријада 2018. Манифестација је почела у 12 часова дефилеом кроз главну улицу Шида, а потом у 13 часова је одржано такмичење у запрегама на терену ОФК "Граничар. Манифестацију је отворио председник скупштине општине Велимир Ранисављевић, а манифестација се одвила под покровитељством општине Шид.

    38924296 1761438637239258 4928421190579519488 n

  • Издвајамо за вас - Шидско културно лето

    Богат програм који и ове године карактерише манифестацију Шидско културно лето намењена је свим узрастима и сигурни смо да ћете и ви наћи нешто што ће вас привући да баш овог лета посетите Шид. Уколико још увек нисте одлучили како да испуните слободне викенде, у наредних неколико реченица даћемо вам један од предлога. Резервишите општину Шид у свом календару као вашу викенд дестинацију од 10.-12. августа, а ево и због чега:

    kulturno leto2018

  • КОНЦЕРТ ДРАГАНЕ МИРКОВИЋ 19. АВГУСТА У ШИДУ

    Једна од највећих звезда домаће фолк сцене, Драгана Мирковић, одржаће концерт у Шиду, на Преображење у оквиру манифестације "Шидско културно лето" 2022. године.

    dragana

  • Манифестација "Шидско културно лето" почиње 23. јула

    Већ више од деценије, манифестација под називом "Шидско културно лето" чини летње дане августа изузетно забавним. Сваке вечери на Тргу културе у Шиду, одржава се разноврстан културно-уметнички програм који привлачи све више посетилаца. Ове године, манифестација ће почети нешто раније у односу на претходне. Свечано отварање манифестације предвиђено је за суботу, 23. јул, позоришном представом "Буба у уху", док ће присутне у вечерњим часовима забављати музичка група "Bety Boom" из Београда. 

    logo

  • Манифестације у августу

    Почео је август а са њим и „Шидско културно лето“ као и остале традиционалне манифестације које и ове године нуде шаролик програм намењен свим узрастима. Сваке године занимљиви наступи, догађаји са одличним програмом доводе из годину у годину све више посетилаца.

    МАНИФЕСТАЦИЈЕ ПЛ

  • Манифестације шидске општине за јул-август 2018. године

    Календарски лето нам је дошло, још само да се и време усклади са календаром и биће много више разлога да му се радујемо и уживамо у активностима, природи, Сунцу, купању и манифестацијама које нам долазе. Изаберите манифестацију по вашој мери и активно уживајте у лету 

    desavanja u narednih meseci

  • Промотивна кампања "Види Србију" у Новом Саду

    У петак, 30. јуна у Новом Саду, одржаће се трећа по реду овогодишња промотивна кампања "Види Србију, савршен одмор ти је на дохват руке", намењена домаћим гостима, а у циљу представљања туристичке понуде Србије у летњем периоду.

    vidi srbiju2017

  • Шеста ревија парадних запрега Шид

    Коњички клуб "Граничар 2011" Шид, у сарадњи са Општином Шид, Културно образовним центром Шид и  Туристичком организацијом Шид организује спортско туристичку манифестацију "Ревија парадних запрега Шид".

    fijakerijada2017

  • Шидско културно лето 2017

    Манифестација "Шидско културно лето" одржаће се од 22. јула до 19. августа. Организатори су и за ову годину осмислили разноврстан програм намењен свим узрастима и различитим укусима. Ове године на отварању "Културног лета" наступиће група "Van Gogh", док ће се до 19. августа одржати Дани вина, Етно дан, Фијакеријада, концерти локалних бендова а наступиће и бројна позната имена народне и забавне музике. 

    sid kult leto2017

  • Шидско културно лето 2018. године

    Шидско културно лето ове године почиње 28.јула и траје до 19.августа када се обележава слава града Шида. Према распореду програма за ову годину, добар провод и забава су сигурно загарантовани, на вама је само да се препустите и уживате у добром музичком и културном програму који је град Шид припредио за своје грађане и све оне који дођу у наш град. А ево и програма манифестације.

    kulturno leto2018

банер