Туристичка организација општине Шид

turistcka-manifestacija,

  • "8. Сремски ручак чобански"

    26. августа 2017. године одржаће се привредно-туристичка манифестација "Сремски ручак чобански". Позивамо Вас да последњи викенд у августу месецу резервишете за одличан провод са пријатељима и породицом, у прелепом амбијенту, на ранчу "Чесмин до" у Бачинцима, надомак Шида. 

    src2017

  • XXIII „СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА“ ЕРДЕВИК 4.ЈУН 2022. ГОДИНЕ

    Поштовани пријатељи "Сремске куленијаде",
    овим путем Вас позивамо на XXIII традиционалну "СРЕМСКУ КУЛЕНИЈАДУ" која ће се одржати у суботу, 04.јуна 2022.године у Ердевику,фрушкогорском насељу надомак Шида, у организацији Општине Шид, Месне заједнице Ердевик,Културно образовног центра Шид,Привредне коморе Срема и Туристичке организације Шид.
    kulanijada 2
  • Завршен 8. Интернационални мото скуп

    Протеклог викенда, на излетишту Липовача, одржан је 8. Интернационални мото скуп у организацији Мото клуба "Шид", а под покровитељством Општине Шид и Туристичке организације Шид.

    20

  • МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА У МОРОВИЋУ

    Општина Шид организоваће и ове године манифестацију „Михољски сусрети села“, у Моровићу, 8. октобра 2022. године.
    Манифестација, подржана од Министарства за бригу о селу, почела је прошле године, када је учествовало чак 961 село, међу којима и наши Кукујевци. Ове године учествује 1.289 села, са преко 150.000 учесника и посетилаца.
    miholjski 1
  • Одржана "Шеста ревија парадних запрега Шид"

    Шеста ревија парадних запрега Шид одржна је 12. августа 2017 године у организацији Коњичког клуба "Граничар 2011" Шид, Општине Шид, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 

    sfijakreijada 2017

  • Сремски ручак чобански 2017

    У суботу, 26. августа, одржана је привредно-туристичка манифестација "8. Сремски ручак чобански" у организацији Удружења грађана Сремски ручак чобански и МЗ Бачинци уз подршку Општине Шид, Културно образовног центра Шид, Туристичке организације Шид и Привредне коморе Србије. 

    src 2017

  • Туристичка организација Шид на предстојећем 39. Међународном сајму туризма у Београду

    На предстојећем Међународном сајму туризма у Београду Туристичка организација Шид, као и предходних година, представиће своју туристичку понуду заједно са Туристичким организацијама из Срема на штанду "Диван је кићени Срем" у хали 4 београдског сајма. 

    najava sajmabg 1

  • Шеста ревија парадних запрега Шид

    Коњички клуб "Граничар 2011" Шид, у сарадњи са Општином Шид, Културно образовним центром Шид и  Туристичком организацијом Шид организује спортско туристичку манифестацију "Ревија парадних запрега Шид".

    fijakerijada2017

банер