Туристичка организација општине Шид

sremska-privredna-komora,

  • 16. Сремска куленијада у Ердевику

    16. Сремска куленијада у Ердевику одржаће се ове године у суботу, 06. јуна. Велики број излагача и богат културно-уметнички програм забавиће све посетиоце током целог дана. У вечерњим часовима предвиђен је концерт групе "Апсолутно романтично".

    flajer_kulenijada

  • 18. Сремска куленијада

    Традиционална манифестација "Сремска куленијада" одржава се сваке прве суботе јуна месеца, у прелепом столетном парку у центру Ердевика, у организацији Сремске привредне коморе, Општине Шид, МЗ Ердевик, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 18. по реду "Сремска куленијада" одржаће се 3. јуна 2017. године.

    kulenijada 2017

  • XXII СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА У ЕРДЕВИКУ

    Једна од најзначанијих и највећих манифестацији у општини Шид, одржана је 03. јула 2021.године  у Ердевику.

    слика бр1

  • XXIII „СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА“ ЕРДЕВИК 4.ЈУН 2022. ГОДИНЕ

    Поштовани пријатељи "Сремске куленијаде",
    овим путем Вас позивамо на XXIII традиционалну "СРЕМСКУ КУЛЕНИЈАДУ" која ће се одржати у суботу, 04.јуна 2022.године у Ердевику,фрушкогорском насељу надомак Шида, у организацији Општине Шид, Месне заједнице Ердевик,Културно образовног центра Шид,Привредне коморе Срема и Туристичке организације Шид.
    kulanijada 2
  • Завршена 18. "Сремска куленијада"

    У суботу 3. јуна 2017. године одржана је 18. "Сремска куленијада" у Ердевику, у организацији Сремске привредне коморе, Општине Шид, МЗ Ердевик, Туристичке организације Шид и Културно образовног центра Шид. Ове године такмичари су пријавили је рекордан број узорака кулена (132), излагача је било око 150, док је у програмском делу наступило око 700 учесника. 18. Сремска куленијада и ове године привукла је много посетилаца из Србије и региона, преко 10.000. 

    1 kulenijada17

  • Завршена 19. Сремска куленијада

    У суботу 02.јуна у Ердевику одржаван је 19 по реду Сремска куленијада под слоганом "У загрљају кулена и вина". Традиционална привредно-туристичка манифестација и ове године окупила је најбоље произвођаче кулена, најатрактивнијег и најквалитетнијег производа од свињског меса.

    kulenijada 6

  • Завршена XVII "Сремска куленијада" у Ердевику

    У суботу, 04. јуна 2016. године одржана је XVII "Сремска куленијада" у Ердевику у организацији Сремске привредне коморе, МЗ Ердевик и Општине Шид, уз суорганизацију Туристичке организације Шид и Културно образовног центра Шид. Овогодишњу манифестацију обележили су рекордан број пријављених такмичара (125), излагача (150) и oko 7000 посетилаца, док је у програмском делу наступило преко 700 учесника. 

    kulenijada4

  • Завршена XX "Сремска куленијада"

    У суботу, 1.јуна у Ердевику, одржана је XX "Сремска куленијада", традиционална привредно-туристичка манифестација која је и ове године окупила најбоље произвођаче кулена. На самом почетку званичног дела манифестације присутнима се у име домаћина обратио председник Општине Шид Предраг Вуковић, Зоран Машић у име МЗ Ердевик као и представник Привредне коморе Војводине Славица Хајдер.

    20190601 104907

банер