Туристичка организација општине Шид

u-zagrljaju-kulena-i-vina

  • 19. Сремска куленијада

    Традиционално и ове године, прве суботе у јуну одржава се манифестација "Сремска куленијада" у прелепом столетном парку у Ердевику, у организацији Сремске привредне коморе, Општине Шид, Месне заједнице Ердевик, Културно образовног центра Шид и Туристичке организације Шид. 19. по реду "Сремска куленијада" одржаће се 02.јуна 2018. године са почетком у 9 часова, под мотом "У загрљају кулена и вина"

    kulenijada

  • XXIII СРЕМСКА КУЛЕНИЈАДА У ЕРДЕВИКУ

    У суботу 04. јуна 2022. године, у Ердевику одржана је највећа манифестација на територији општине Шид, Сремска Куленијада. Од раних јутарњих часова под слоганом "У загрљају кулена и вина" Фрушком гором ширила се енергија љубитеља најфинијих деликатеса са преко 190 излагача које је обишао председник Покрајинске владе Војводине Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања АП Војводине Милош Малетић.

    мировић слика

  • Завршена 19. Сремска куленијада

    У суботу 02.јуна у Ердевику одржаван је 19 по реду Сремска куленијада под слоганом "У загрљају кулена и вина". Традиционална привредно-туристичка манифестација и ове године окупила је најбоље произвођаче кулена, најатрактивнијег и најквалитетнијег производа од свињског меса.

    kulenijada 6

  • Сремска куленијада

    Tрадиционално 1.јуна 2019. године у Ердевику, надомак Шида, одржаће се  јубиларна двадесета по реду „Сремска куленијада“.

    FLajer 1 strana

банер